Μενού

Γαστρονομία είναι η τέχνη της επιλογής, της ετοιμασίας, του σερβιρίσματος και της απόλαυσης του καλού φαγητού. Μέσα από τους αιώνες η γαστρονομία αποδείχθηκε μεγαλύτερη πολιτιστική δύναμη μεταξύ των λαών του κόσμου από τη γλωσσολογία ή άλλες επιδράσεις.Από την Ισπανία μέχρι το Ισραήλ και από τη Μάλτα μέχρι την Κύπρο και τα ελληνικά νησιά, οι χώρες της Μεσογείου είναι συνδεδεμένες με μια κουζίνα που χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία υλικών.Η διεθνής επιστημονική κοινότητα έχει αναγνωρίσει στην μεσογειακή κουζίνα έναν από τους πιο υγιεινούς και ενδεδειγμένους τρόπους διατροφής.

 

Στο εστιατόριο μας οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι και αξίζει να υποκύψετε. Το αγνό ελαιόλαδο, το θυμάρι, ο βασιλικός, όλα αυτά τα συστατικά που φέρουν τα ξεχωριστά χρώματα της Μεσογείου θα σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε τα πιο απολαυστικά μενού που θα ικανοποιήσουν και τα πλέον απαιτητικά γούστα. Διαφορετικά πιάτα ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την διάθεσή σας…